Presentació

Ultra Pallars 360 és esport, natura i territori. És un projecte per fer esport tot recorrent un entorn natural amb milions d’anys d’història, el Pallars Jussà. És una experiència única per retrobar-nos amb els nostres orígens i poder córrer i gaudir dels fabulosos paisatges en un itinerari circular que no deixarà a ningú indiferent. El recorregut permet la unió perfecta entre un espai natural especial i els nuclis rurals més importants de la zona, integrant així la gent i les seves tradicions amb els participants.  A banda de la prova reina, hi ha tres curses més de diferents distàncies i dificultats perquè tothom que vulgui pugui gaudir d’aquesta aventura.

Una experiència única per poder "córrer als orígens".
UP360

La proposta intenta buscar un equilibri entre el nostre territori i l’oci. Tenim especial interès en mostrar al món el que la nostra terra pot oferir. Un lloc idoni per a perdre’t entre espais únics amb vistes inmillorables i pobles amb encant. 

El centre de l’activitat serà el pantà de Sant Antoni, nexe d’unió de les principals localitats de la comarca del Pallars Jussà. Cal d’estacar que la cursa tindrà lloc dins de l’àmbit del Geoparc Mundial de la UNESCO Orígens.

Un dels objectius fonamentals és que l’entorn no es vegi afectat per la cursa i inclús pugui millorar amb la mateixa. 

El recorregut ha estat pensat perquè s’utilitzin les pistes, corriols i senders, sense necessitat de sortir d’aquests, minimitzant l’impacte al medi.